Gæstebog

Tak fordi du besøger vores hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen. Det er ikke tilladt at indsætte reklamer eller lign. i vores gæstebog, men vi bliver altid glad for en hilsen :)
Skrevet af Pernille, d. 10-03-2012
Kære Pernille.
Dejlig hjemmeside du har dig.
De børn der komer til at være hos dig vil komme til at have det skønt. Det havde David, og du har givet ham rigtig mange gode oplevelser med på vejen. Han elsker og se de billeder du har taget af ham på jeres udflugter, men også dem du har taget hjemme hos dig selv.
Synes simpelthen at du er en af de bedste dagplejer David har haft mødt.

De kærligste hilsner fra
Pernille, René og David.
E-mail:
Skrevet af Gritt , d. 02-02-2012
Sikke en flot hjemmeside du har lavet og hvor ser der bare dejligt uf hos dig og familien. Jeg får da helt lyst til at flytte til Høje Tåstrup og få en baby... ;o) Stort knus, samt held og lykke her fra.
E-mail:
Skrevet af Kia, d. 21-01-2012
Der er det at sige, at omsorg, tryghed, tid og nærvær er fire grundlæggende værdier børn mødes med i dagplejen hos Pernille.
Pernilles styrker ligger i det hjemlige miljø og karakteriseres ved omsorg.
Pernille/dagplejen har det nære, det tætte, det varme og trygge, hvilket giver det enkelte barn en oplevelse af at være noget særligt. Hilsen Fam. Rosendahl og børn.
E-mail:
Skrevet af Heidi, d. 20-01-2012
Jeg kan tilslutte mig Marianne og sige at vi kun har været superglade for Pernille, som reservemor for Kasper :) Det kan kun være skønt, når ens barn kommer til at sige "mor" til Pernille fordi han var så tryg og glad for hende.
Pernille er supergod til at finde på små ture i området.
Kasper er efter snart 1 år i børnehave stadig glad for Pernille og resten af hendes familie.

Hilsen Heidi og Kasper 3½år
E-mail:
Skrevet af Marianne Sørensen, d. 20-01-2012
Jeg vil bare sige en masse positivt om Pernille som dagplejer, da vores datter blev passet her da Pernille var kommunal dagplejer.
Pernille er meget rummelig, nærværende og pålidelig. Hun viser et stort engagement i børnene og går meget op i deres kost og kreativitet, hun udviser et kæmpe overskud til både børn og forældre, og vi har altid følt os meget velkomne i hendes hjem.
Derudover er Pernille meget stabil idet vi sjældent har oplevet sygdom og dermed gæstepasning til vores datter.
Jeg kan kun medgive Pernille mine bedste anbefalinger, her kan du være sikker på at dit barn vil trives og elske at blive afleveret.
kh marianne og Maya (nu snart 4 år)
E-mail:

Nyeste kommentarer

01.05 | 17:44

Hej super flot hjemmeside 🤗

07.02 | 19:41

Hej :)
Har I en mailadresse eller et telefonnummer I kan kontaktes på?
Mvh. Esther Ferlev, studentermedhjælper ved Center for Børn og Natur, KU.

08.01 | 16:53

Super fin hjemmeside :) jeg er selv privat dagplejer i storvorde og søger inspiration til hjemmeside, tak for kigget:):)
www.lisestroldeunger.dk

02.11 | 08:28

fantastik side med skønne billeder af skønne unger.
Så dejligt at kigge på på. Flot arbejde ;))